Ajuntaments i entitats del Garraf cooperen pel comerç i la restauració

    La Taula del Comerç i la Restauració del Garraf s'ha reunit en una tercera sessió en la què s'hi han aplegat representants dels ajuntaments i les entitats sectorials de la comarca. 

    La reunió de treball ha tingut lloc al Vivero Beach de Sitges i ha servit per fer balanç de les primeres actuacions. Quan fa poc més de sis mesos que es va posar en marxa la Taula, la major evidència és la creació del segell Marca Garraf, com a distintiu de qualitat i confiança. Ara es tracta de donar-li la major difusió.

    Ja són onze les associacions i gremis que s'han adherit a la Marca Garraf; com també més de 200 establiments del comerç i la restauració. Uns i altres, de la mà de l'Agència del Garraf, la complicitat dels sis Ajuntaments i el Consell Comarcal i el suport de la Diputació de Barcelona, portaran a terme els propers mesos un programa d'accions promocionals.

    Cadascun dels sis municipis serà objecte d'una campanya orquestrada en la què tindran el major protagonisme els elements més característics del paisatge, la cultura, els costums i la festa de les respectives poblacions. S'editaran materials de merxandatge exclusius i es distribuiran des dels mateixos establiments adherits, per cortesia a la clientela. A més, es realitzarà una sèrie de capítols d'un espai televisiu que emetrà Canal Blau.

    Aquesta i altres actuacions coincideixen amb convocatòries d'accions formatives adreçades als treballadors i als gestors dels negocis del comerç i la restauració, així com sessions informatives i de millora competitiva.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu