Ludovico Einaudi i Stjepan Hauser oferiran al Festival Terramar les úniques actuacions a Catalunya

    El pianista i compositor italià Ludovico Einaudi i el violoncel·lista croat Stjepan Hauser oferiran a la setena edició del Festival Terramar les úniques actuacions a Catalunya d'aquest estiu, segons han anunciat els promotors del certamen, que tindrà lloc del 24 de juliol al 9 d'agost a Sitges.

    Einaudi oferirà el concert inaugural, mentre que Hauser s'aturarà a Catalunya dins la seva primera gira mundial en solitari, 'Rebel with a cello'. D'altra banda, els impulsors de la cita sitgetana també han confirmat les actuacions dels grups Sopa de Cabra, Antònia Font i Camela, de l'artista Ana Mena i de la banda tribut God Save The Queen.

    Einaudi és creador de bandes sonores de pel·lícules, programes de televisió, anuncis i composicions per a piano i és un dels artistes de música clàssica més vistos a través de les xarxes socials, afirmen els impulsors del Festival Terramar.

    De la seva banda, Sopa de Cabra actuarà el 27 de juliol en un espectacle que repassarà els grans èxits del conjunt i que oferirà nous temes del seu pròxim treball titulat 'Ànima'.

    Pel que fa a la resta de les actuacions, l'artista pop Ana Mena oferirà el 6 d'agost una de les aturades de la gira 'Bellodrama Tour'. El grup de tecno-rumba Camela passarà pel festival el 7 d'agost amb la gira '30 años de éxitos'. I la banda tribut God Save The Queen tornarà a actuar al Terramar el 8 d'agost.

    Cal recordar que els Antònia Font, confirmats setmanes enrere, clouran el 9 d'agost aquesta nova edició del festival. En les properes setmanes s'anunciaran les noves incorporacions de concerts que completaran el cartell final.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu